22 Inspirerende farver til dit hjem

Tag et kig i Nordsjös flotte farvekort hvor du finder 22 inspirerende farver.

 

Boheme og blåt

Kreativitet, personlige indretningsdetaljer og frem for alt – smuk harmoni.

I dette hjem har en sikker indretningssjæl haft frie tøjler. Her har blåt givet hjemmet en rød tråd. Resultatet er et dristigt, men tydeligt eksperiment med matte malinger som Nordsjö Ambiance Xtramatt i tågeblå og rolige havblå nuancer og frem for alt træværksmaling i matchende farver.

Hvis du gerne vil forny dit hjem, kan du også forsøge dig med modige detaljer som f.eks. at male lister og dørkarme i en anden farve end hvid. Det skaber kontinuitet i stilen og giver din indretning et personligt præg på en enkel måde.

Vær endnu modigere, og bland stilen på dine møbler og ting. Hvis du køber et flot gammelt afskallet bord på loppemarked og nogle gamle rammer og sætter det sammen, giver det resten af dit hjem karakter.

Den gamle trætte kommode i entréen og stolene, du havde tænkt dig at forære væk, får nyt liv med farver, du aldrig tidligere har skænket en tanke. Med træværksmalingen Nordsjö Ambiance Superfinish skaber du en selvstændig stil i dit hjem. Vis modet til at udfordre din stil.

 


Stilrent og monokromt

Findes opskriften mon på et smukt, enkelt og samtidig stilrent hjem?

I dette hjem giver valget af en monokrom farveskala den der sikre fornemmelse af stil. De varierende nuancer af en farvetone, som går igen i alle rum er bevidst og velvalgt for at skabe ro og en perfekt baggrund til personlige indretningsdetaljer. De tidløse vægge giver plads til grønne planter, flot stilleben, møbler i forskellige materialer, kunst og tekstiler. Lækkert og smagfuldt, ikke?

Download appen Nordsjö Visualizer til din mobil, og test, hvilke farver og nuancer der passer i dit hjem og til din indretning, uden at du behøver at male om. Det kan dårligt blive mere sikkert at finde en ny stil.

 


Mørkt og smukt

Man siger, at mørkt er det nye lyse. Gråt er det nye hvide. Flere og flere vover at forlade den trygge, lyse farveverden og i stedet bevæge sig hen imod en mørkere palet. I dette hjem bidrager mørke vægge til en sober elegance. Her har puder og tekstiler endda fulgt samme farveskala.

Har du også haft lyse vægge alt for længe? Vær modig, og mal matte midnatsblå eller mørkegrønne vægge med Nordsjö Perform+ Easy2Clean. Så kan selv de mest fløjlsmatte vægge tørres af med en klud, hvis der skulle være behov for det. Skab efterfølgende et blikfang af grønne blade og grene. Planter og andre elementer fra naturen skaber en flot kontrast mod de mørke vægge og giver dit rum en varm atmosfære.

                                           

 

Du kan finde meget mere inspiration hos Malerens Lagersalg - Find nærmeste forhandler her http://www.mal-mal.dk/forhandlerliste.html                               

Forhandler login

Er du forhandler, så login og få adgang til ekstra materiale under forhandlermenuen. Kontakt os for at blive oprettet som forhandler.

Husk mig